×
×

داده‌نما | نکات بهداشتی برای ذبح دام

  • کد نوشته: 12408
  • شنبه 26 خرداد 1403
  • به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرارگیرد.
    داده‌نما | نکات بهداشتی برای ذبح دام
  • دیار بصیر – به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرارگیرد.

    1- ذبح گوسفندان در کشتارگاه های مجــاز بـــا نظــارت مستقیــم دامپزشکـــی صــورت بگیـــرد .

    2- هنگــام پـاک کــردن، شستــن خردکردن و بسته بنـدی گوشـــت از ماسک و دستکش استفاده کنید .

    3- اگر هنگام ذبح در محل حضور داشتیــد فاصلـه 1.5 متـری را رعایـــت کنیــد.

    4- گوسفند قربانی را از مراکزخدماتی سفــارش دهیـد و تنها لاشـه آن را تحویل بگیرید.

    5- قصـاب وهمـه افــرادحاضـر در محـل حتــما از ماســک و دستکــش استفاده کننـد .

    6- پس از ذبح محیط را با شوینـده بشوییــد و زباله ها را به روش بهداشتی جمع کرده و دور بریزید .

     

    داده‌نما | نکات بهداشتی برای ذبح دام

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *