دولت چهاردهم با ریاست جمهوری مسعود پزشکیان و با شعار وفاق ملی به طور رسمی از هفتم مرداد ۱۴۰۳ آغاز به کار و پس از آن اسکندر مؤمنی را به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی کرد.
تمام وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم از جمله مؤمنی، توانست رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی را کسب کند، تا دور جدیدی از مدیریت کشور را شاهد باشیم و مردم و نیز فعالان سیاسی چشم به تغییرات مدیریتی در کشور داشته باشند
جابه جاییها در سطوح استانداران به عنوان عالیترین نماینده دولت در استانها آغاز شده است و چهارشنبه هفته جاری شاهد معرفی استاندار جدید مازندران خواهیم بود.
گمانه زنی ها در خصوص استاندار مازندران در مدت اخیر به اوج خود رسیده است، اما بر خلاف تمام اظهارنظرها و گمانه زنی ها در مورد گزینه نهایی هیات دولت برای تصدی پست استانداری مازندران، بیست و ششمین سکاندار این منصب اهل استان سمنان خواهد بود.
مازندران بعد از انقلاب اسلامی چهرههای مختلفی را به عنوان استاندار و سکاندار این استان به خود دیده است. شخصیتهایی که هر یک با سلایق خاص خود در دورهای این استان بزرگ را مدیریت کردهاند.
با روی کار آمدن دولت چهاردهم گمانه زنی برای استاندار جدید در مازندران شروع شده و هر روز لیستی از نامها و چهرهها مطرح میشود. گروهها و شبکههای مجازی به عنوان حامیان استانداران جدید تشکیل و همانند دوران انتخابات رقابتها برای تصدی این صندلی شروع شده است.
در میان گزینهها نام محمدعلی محسنی بندپی، عیسی کاکویی، علی نبیان، مهدی عبوری، یونسی رستمی، نجفی خوشرودپی، عباسعلی رضایی، جواد واحدی و برخی شخصیتهای غیربومی دیده میشود که عزم خود را برای صندلی بیست و ششم در مازندران جزم کرده بودند.
بالاخره نوبت به مازندران رسید و پس از معرفی اسامی مختلف، گزینه استانداری مازندران در هیئت دولت رای اعتماد گرفت و به زودی (چهارشنبه هفته جاری) معرفی خواهد شد.
بر اساس اخبار موثق از خیابان پاستور، استاندار جدید مازندران کسی نیست جز مصطفی کواکبیان، سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی که بهعنوان نمایندهٔ تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در دوره دهم و در دوره هشتم بهعنوان نمایندهٔ سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی فعالیت میکرد.
وی دانشآموختهٔ کارشناسی و کارشناسیارشد علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق و دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی است.
او دبیرکل حزب مردم سالاری و رئیس ائتلاف مردمی اصلاحات و عضو فراکسیون خط امام مجلس هشتم بود، او همچنین پیش از این نائبرئیس شورای حزب همبستگی بوده است.
مصطفی کواکبیان در سال ۱۳۴۱ در محله جهادیه سمنان زاده شد. او تحصیلات خود را تا پایان دوره متوسطه در سمنان گذراند. پس از آن در سال ۱۳۶۱ وارد دانشگاه امام صادق شد و افزون بر تحصیل دروس حوزوی تا پایان دوره سطح، مدرک لیسانس و فوقلیسانس خود را در رشته علوم سیاسی از این دانشگاه دریافت کرد. او در سال ۱۳۷۶ مدرک دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد. وی در اوایل پیروزی انقلاب، به صورت خودجوش گروهی را برای تحقق دیدگاههای آیتالله خمینی به نام «الخمینیون» تشکیل داد.
وی در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۳ ثبتنام کرد که با توجه به سوابق قبلی برای چهارمین بار پیاپی توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
کواکبیان مدیر مسئول روزنامه مردمسالاری و صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامهٔ محلی پیام استان سمنان است. وی از ابتدای فعالیت خود در خانه مطبوعات استان سمنان رئیس شورای مرکزی خانه مطبوعات استان سمنان بوده است. او همچنین پیش از این سردبیری هفتهنامه همبستگی (ارگان حزب همبستگی ایران) و مدیر مسئولی نشریه نماد (ارگان دانشگاه شاهد) را برعهده داشته است.
Su kaçağı tespiti Üsküdar Su kaçağını bulmada çok başarılılar, hiçbir yer zarar görmedi. https://melaninbook.com/read-blog/42112