دیار بصیر – به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرارگیرد.
۱- ذبح گوسفندان در کشتارگاه های مجــاز بـــا نظــارت مستقیــم دامپزشکـــی صــورت بگیـــرد .
۲- هنگــام پـاک کــردن، شستــن خردکردن و بسته بنـدی گوشـــت از ماسک و دستکش استفاده کنید .
۳- اگر هنگام ذبح در محل حضور داشتیــد فاصلـه ۱٫۵ متـری را رعایـــت کنیــد.
۴- گوسفند قربانی را از مراکزخدماتی سفــارش دهیـد و تنها لاشـه آن را تحویل بگیرید.
۵- قصـاب وهمـه افــرادحاضـر در محـل حتــما از ماســک و دستکــش استفاده کننـد .
۶- پس از ذبح محیط را با شوینـده بشوییــد و زباله ها را به روش بهداشتی جمع کرده و دور بریزید .
دیدگاهتان را بنویسید